Wintersport 2016 -2017

Disclaimer

Wintersport Aanbieding stelt bezoekers van de site in staat om op eenvoudige wijze de door hen gewenste informatie over reizen en andere vakantie gerelateerde aanbiedingen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De consument kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende aanbieder.

De inhoud van de door Wintersport Aanbieding gepubliceerde content is afkomstig van derden. Wintersport Aanbieding is derhalve niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Wintersport Aanbieding doen dat geheel op eigen risico. Wintersport Aanbieding geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade door gebruik te maken van deze website.

De afhandeling van via Wintersport Aanbieding gevonden reizen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde reisorganisatie(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier op de “Contact” pagina.